פנסה בספרדית זה כרס – וכרס, צריך לטפח.
בר קיבוצי באווירה משפחתית שמתאים לכולם.
המתכון לפנסה טובה מתחיל אצלנו:
בר שמלא באווירה שמחה, משפחתית, מרימה וכמובן דואגת לטפח לכם את הפנסה.
אנחנו פה כדי לדאוג שיהיה לכם ערב מצויין !
אוכל טוב, דרינק טוב, מוזיקה טובה שמלווה עם המון חיוך ואהבה.
קצת עלינו:
שלום ! אנחנו עידו וליאת מתגוררים בקיבוץ דגניה ב’ (עידו בן משק) וליאת גדלה בקיבוץ מעוז חיים.
כצעירים שגדלו בעמק, זיהינו צורך במקום מזמין בלב הקהילה, שבו אפשר להיפגש, לשמוח, להירגע וליהנות ביחד.
המינון המדויק לאושר מתחיל בפנסה טובה.
מה קורה במהלך השבוע?
שני – פותחים שבוע על פנסה טובה, חצי + שליש על הבירות מהחבית
שלישי – פעמיים כי טוב, 1+1 על כוסות היין
פותחים סופש על פנסה טובה ומלאה :
רביעי – פיצות נפוליטניות
חמישי – חגיגת בשרים
שישי צהריים – שישי ישראלי, שניצל בחלה
מוצ”ש – סוגרים שבוע על פנסה טובה עם 20% הנחה
על תפריט האוכל
חמישי ושישי בערב – הפנסה עולה על אווירה והופכת לדאנס בר צבעוני.